Wat is de Thumbguard

Thumbguard

WIJ GAAN STOPPEN!

Na meer dan 7 jaar de TGuard te hebben verkocht in Nederland gaan wij stoppen. Wij maken de voorraad op en zodra de laatste TGuard is verkocht is het tijd voor andere uitdagingen. 

———————————————————————————-

De Thumbguard is een kindvriendelijk middel om je kind helemaal van het duimen af te helpen. Het is gemaakt van een medisch, kunststof materiaal dat door middel van een armbandje kan worden vergrendeld. Bij het ontwerp van de Thumbguard zijn verschillende deskundigen betrokken geweest.

Als je kind wil duimen, moet het de duim luchtdicht kunnen afsluiten met zijn/haar lippen. Met de Thumbguard is dit niet mogelijk, doordat het vacuüm wordt verbroken. Hierdoor wordt het duimzuigen niet beloond met het bekende fijne gevoel en verdwijnt de drang naar het duimzuigen vanzelf.

De Thumbguard is voor je kind zeer lastig te verwijderen en het is onmogelijk om op zijn/haar duim te zuigen, als het is aangebracht. Onafhankelijk onderzoek in de VS heeft aangetoond dat behandeling met Thumbguard in 90% van de gevallen succesvol is. De Thumbguard wordt aangeraden door gedragsdeskundigen en is nu eindelijk in Nederland verkrijgbaar.

De Thumbguard wordt geleverd in drie afmetingen: Small voor een 3- of 4 jarig kind, Medium voor de leeftijd voor een 5- of 6 jarig kind en Large voor een kind van 7 jaar en ouder en is te gebruiken voor zowel de linker- als de rechterduim.

Duimendmeisjeinbedje