Instructies

Gefeliciteerd met je aankoop, een goede beslissing, je hebt de Thumbguard aangeschaft om je zoon of dochter snel af te helpen van het duimen: een lastige gewoonte!

Belangrijke veiligheidsinstructies:

  1. Lees alle instructies zorgvuldig door voordat je de Thumbguard gaat gebruiken en bewaar deze tijdens het gebruik.
  2. Voordat je de Thumbguard gebruikt, raden we aan deze te reinigen in een warm (niet kokend) sopje en goed af te spoelen in koud water.
  3. Laat kinderen niet spelen met ongebruikte armbanden of onderdelen ervan. Een veilige armband is bevestigd aan de Thumbguard en is vergrendeld.
  4. Trek de armbanden niet te strak, als deze is vergrendeld, moet hij strak zitten als je je vinger onder de gekleurde armband houdt.
  5. De Thumbguard kun je het best verwijderen, door de armband door te knippen met een ronde veiligheidsschaar.

Belangrijke opmerkingen:

De Thumbguard levert een snelle en zachte behandeling die je kind kan helpen te stoppen met duimzuigen. Wetenschappelijke gegevens tonen aan dat als het duimzuigen gedurende vier weken wordt voorkomen, deze gewoonte volledig zal zijn doorbroken. Nadat de behandeling is voltooid, is het goed de Thumbguard nog enige tijd te bewaren, voor het geval de gewoonte onverhoopt terugkeert. Mocht je een beloningskaart met ons logo willen, kunnen wij hem toe mailen. Zo zie je precies hoe lang de behandeling nog duurt. Is de behandeling geslaagd, is een klein presentje vast op zijn plaats! Misschien heeft je kind zelf al wel een leuk ideetje bedacht?

Aan welke eisen moet worden voldaan om snelle resultaten te bereiken?

  • Consequent en onafgebroken gebruik van de Thumbguard gedurende vier weken, 24 uur per dag. Schakelt je kind over naar de andere duim, wordt daar de (2e) Thumbguard geplaatst. Als het kind wel kan duimen tussendoor, duurt de behandeling langer.
  • Juiste pasvorm van de Thumbguard, op onze site staan hier voldoende tips over. Als je kind zijn of haar duim uit de ‘beschermer’ kan verwijderen, moet de ‘beschermer’ wat strakker worden ingesteld. (niet de gekleurde armband!)
  • Trek de gekleurde armbandjes niet te strak, dit kan de bloedsomloop afsnijden en leiden tot letsel!
  • Goede tip voor de gevoelige huid: hou de Thumbguard goed droog (eventueel met een föhn) en gebruik bijvoorbeeld Sudocrème of Vaseline op de duim(en).
  • Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar. Heel veel succes!

 NB. DE THUMBGUARD MAG ALLEEN ONGEBRUIKT GERETOURNEERD WORDEN.