Wie zijn wij?

Wij zijn Tjitske en Dominique, hebben beiden de PABO gedaan en staan inmiddels alweer zo’n 17 jaar voor de klas. Op ons werk worden wij regelmatig geconfronteerd met de problemen die het duimzuigen kan opleveren. Wat bijna niemand over ons weet, want dat deden we natuurlijk stiekem, is dat we allebei in de 1e klas van de middelbare school nog duimden! We schaamden ons hier voor en deden dit dan ook vooral ’s avonds thuis. Jarenlang zijn wij vaste klant geweest bij de tandarts en de orthodontist. Onze tanden stonden enorm ver vooruit. Bij de eerste beugel probeerden we er nog ‘doorheen’ te duimen! Al snel realiseerden we ons echter, dat het nu toch wel de hoogste tijd was om te stoppen en dit is gelukkig gelukt.

Dominique heeft twee en Tjitske drie kinderen. De oudste dochter van Tjitske is heel lang een fanatieke duimster geweest. Echter….na de aankoop van de Thumbguard en het consequent gebruik ervan, is haar dochter er in korte tijd helemaal af! Het is een investering, maar dit verdient zich dubbel en dwars terug. Tjitske’s dochter is energieker, zekerder en minder vaak verkouden. Natuurlijk is ze beloond voor het consequent gebruiken van haar Thumbguard. Ze was zeer trots op haar prestaties. Het dragen van de Thumbguard heeft ze niet als iets onplezierigs ervaren, zeker niet omdat ze alles ermee kon doen. Het was zelfs wel interessant! Het meest lastige was nog dat er veel mensen naar vroegen, omdat het onbekend was. Op het laatst antwoordde ze snibbig: “Het is een duimbewaker, zo ga ik niet meer duimen.”  De positieve en trotse reacties die daar dan op volgden waren voor haar wel reden te meer om vol te houden.

Het bereikte resultaat en het enthousiasme hierover heeft ons doen besluiten de Thumbguard ook in Nederland aan te bieden. Met ons bedrijf “Pluim voor je Duim” willen we graag meer kinderen en ouders helpen om van deze lastige gewoonte af te komen. Wij zijn zelf positief ingestelde mensen, die het leven graag een beetje makkelijker en leuker maken. Het is een dikke pluim waard als het je kind lukt om te stoppen met duimen.

Wij wensen jou en jouw zoon of dochter veel succes met de Thumbguard!

Hartelijke groeten,

Tjitske & Dominique